Herhaalrecepten

U kunt hier uw herhaalrecepten aanvragen.

U kunt ook de lege verpakking van uw medicijnen in de grijze bak in de hal van ons praktijkgebouw deponeren.

Tenslotte kunt u voor herhaalrecepten 24uur per dag terecht op de herhaalreceptenlijn: kies voor keuzemogelijkheid 3 op het telefoonnummer van uw huisarts. Vervolgens spreekt u op de band duidelijk uw naam, geboortedatum, de naam van het geneesmiddel en de hoeveelheid in.

De assistente verwerkt alle aanvragen voor herhaalrecepten en stuurt ze, na goedkeuring door uw huisarts, door naar de apotheek.
Recepten voor 's morgens 11.00uur aangeleverd, kunt na 3 werkdagen na 15.30uur afhalen bij uw eigen apotheek. U hoeft dan dus niet meer eerst langs de praktijk te komen.

Wij doen ons best om de telefonische bereikbaarheid van onze praktijk te verbeteren. Een van de zaken die een grote belasting voor ons telefoonsysteem is, is het inspreken van herhaalrecepten.

Onze receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar! Bel dus het liefst buiten de drukke kantoortijden om uw recept in te spreken.

Daarnaast hebben wij de volgende maatregelen ingevoerd:
- U krijgt in principe bij controles steeds herhaalrecepten mee tot de volgende controle bij uw huisarts. Jaarlijkse controles proberen we zo veel mogelijk te plannen in uw geboortemaand.
- Bel alstublieft tijdig voordat uw medicijnen op zijn voor een nieuwe controleafspraak.
De apotheek heeft niet altijd alle medicijnen in voorraad!